Нашите клиенти

ЗММ Сливен АД - Сливен

Проектиране и производство на универсални металорежещи стругове, стругове с цифрово програмно управление, пробивни машини, принадлежности и резервни части.

http://www.zmmsliven.com/

Капрони АД – Казанлък

„Капрони „ АД е водещ производител на хидравлични елементи и системи с приложение в мобилно и стационарно индустриално оборудване.

http://www.caproni.bg/

HOMAG Plattenaufteiltechnik GmbH - Германия

HOMAG Plattenaufteiltechnik GmbH е най-големият производител на оразмеряващи системи за рязане на мебелни плоскости в света. За повече от 40 години тези машини имат възможността за рязане на почти всички видове мебелни материали.

https://www.homag.com/holzma/

ХЕС АД – Ямбол

Дружеството е основано на 17.06.1968 година със седалище гр. Ямбол. Водещ производител на тежки хидравлични цилиндри в страната.

http://www.hes-co.com

Бъдещност АД – Чирпан

Компанията е основана през 1902 г. като металообработващо предприятие. Той се нарежда сред първите представители на развиващата се индустрия в България в началото на 20 век. От 1978 г. се е специализирала в производството на хидравлични разпределители и хидравлични компоненти.

http://www.hydraulic-vlv.com/en/CompanyProfile/

Силома АД – Силистра

Силома АД е фирма с над 40 годишен опит в производството и поддръжката на отрезни машини и системи.

http://www.siloma-bg.com

Jaespa - Maschinenfabrik Karl Jäger GmbH - Германия

JAESPA Maschinenfabrik Karl Jäger GmbH  е основана през 1957.
Специалист в областта на рязане на метал, започва с производството на вертикални и хоризонтални лентоотрезни машини. От самото начало производството се концентрира в тази категория машини.

http://www.jaespa.de/

Пневматика Серта АД – Кърджали

40-годишен опит в производството на хидравлични и пневматични цилиндри, изцяло собственост на Serta Франция (99,99%) и част от Група Vensys лидер на европейския пазар в тази индустиална област.

 

http://www.serta-group.com/

Монтана Хидрауликс ЕООД - Монтана

Монтана Хидрауликс ЕООД

Джебел-96 ООД – Джебел

Джебел означава иновативни хидравлични решения и надеждно обслужване на клиентите. Нашата компания разработи през последните десетилетия своето име на пазара и сега се радва на доверието на лоялни клиенти. През последните години ние инвестирахме в машини, нови технологии и в обучението на нашите служители.

http://www.djebel-96.com/

Металик АД – Стара Загора

Индустриалната група, включваща фирми, свързани с енергийния сектор, възобновяемите енергийни източници, промишлено газоснабдяване и проекти за опазване на околната среда. Нашата сфера на дейност е топло, хидро и ядрените електроцентрали, слънчева енергия, газопроводи, газови уреди и газови горелки, електростатични утаители, канализация и пречистване на отпадни води, водоснабдяване, промишлени, строителни, битови и депа за опасни отпадъци и за изгаряне на отпадъци.

http://www.idagroup-bg.com/

Кирково ООД – Кирково

"КИРКОВО" ООД е специализирана в производството на: хидравлични цилиндри: стандартни, специални и телескопични до Ø160mm, L=3000mm, главни спирачни цилиндри и усилватели, инч-клапани (ЦУИК), ръчни хидравлични помпи, вакуум помпи, маслени филтри за високо налягане от 63 до 320 Bar, стойки пневматични за минна промишленост, къртачи, въртящи устройства предназначени за вграждане в хидравлични системи служещи за разпределение на хидравлични потоци при ротиращи възли.

http://www.kirkovo-ltd.com/

Милара ЕООД – София

http://www.facebook.com/aksenia.djizova

Marimatech A/S – Дания

MARIMATECH е екип от специализирани инженери, имащи богат опит в морските технологии и тяхното приложение. Това дълбоко познаване и разбиране ни е дал уникална позиция на пазара. MARIMATECH съчетава новаторско използване на най-новите технологии с нашите обширни познания за морската индустрия, за да се осигури надеждност, удобство за потребителя и качество.

http://www.marimatech.com/

Суперабразив ЕООД - Крън

Суперабразив ЕООД произвежда диамантени инструменти за обработка на скални материали, диамантени пасти, инструменти за оптични машини, машини и инструменти за шлайфане и полиране на бетон и др.   

http://www.superabrasive.com

Арсенал АД

Арсенал АД - гр.Казанлък е най-старото предприятие от отбранителната индустрия и най-голямото в сектор машиностроенев България. Специализирано е в областта на машиностроенето и производството на стрелково и артилерийско въоръжение, боеприпаси, барути, капсули, пиротехнически изделия, твърдосплавни инструменти и др.

http://arsenal.bg/

M+С ХИДРАВЛИК АД

М+С Хидравлик” АД е водещ производител на нискоскоростни, високо моментни, орбитални, хидравлични мотори, хидростатични сервоуправления, клапани, спирачки и аксесоари за тях.

http://www.ms-hydraulic.com/bg/

СТАМ ЛТД

СТАМ ЛТД е лидер в проектирането, доставка, монтаж, сервиз и цялостен инженеринг на всички видове складови системи. Фирмата е с реализирани проекта на складови системи в България, Гърция, Турция, Сърбия, Македония, Босна и Херцеговина, Черна гора, Румъния, Италия, Австрия, Русия, Полша, Белгия и Унгария.

http://stamh.com/bg/